9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Traprenovatie

Wil jij je trap laten renoveren? 
Onze monteurs zijn verenigd als Stair Professional en staan voor je klaar. Wij voorzien je van
gratis advies én komen gratis langs om je trap in te meten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.
Vraag informatie aan of plan een inmeetafspraak in!

Traprenovatie door Stair Professional!

Bij Stair Professional vind je gedreven vakmannen onder 1 dak! Onze monteurs staan klaar om jouw trap te renoveren.

Om de vele mogelijkheden te ontdekken voor uw trap komen onze professionals vrijblijvend bij uw langs om advies op maat te geven en een gepaste offerte voor uw neer te leggen. Kies een decor kleur, combineer kleuren, laat treden en stoorborden renoveren en vul dit eventueel aan met het bekleden van de trapwangen en het plaatsen van LED voor een mooie uitstraling, maar ook voor gegarandeerde veiligheid.

Zo ben jij voor een volledige traprenovatie bij Stair Professional aan het juiste adres. Laat je inspireren en adviseren tot renoveren!

Traprenovatie met overzettrede

Wij gebruiken hoogwaardige overzettreden die over jouw huidige trap geplaatst worden. Hierdoor krijgt jouw trap een nieuw uiterlijk en kun je weer jaren genieten van een mooie én veilige trap.

Traprenovatie met stootborden

De stootborden zijn de verticale borden op jouw trap. Deze worden optioneel gemonteerd aan de achterkant van de trede. Je kunt ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te laten renoveren als de overzettrede of ze juist in een contrasterende kleur te laten renoveren.

Traprenovatie met LED-verlichting

Wil je een traprenovatie met LED-verlichting? Dan ben je hier aan het juiste adres. LED-verlichting in jouw trap creëert een uniek uiterlijk en een warme sfeer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Jouw trapspecialist adviseert je graag. Klik hier voor meer informatie over LED verlichting.

Traprenovatie met wangen

Als jij kiest voor een traprenovatie met wangen, dan renoveert jouw Stair Professional ook de zijkant van de trap mee. Jouw trapspecialist adviseert je over de mogelijkheden voor jouw trap.

Traprenovatie onderzijde van de trap

Bij een open trap renoveert jouw Stair Professional ook de onderzijde van de trap. Dit creëert één geheel en een mooi afgewerkte trap.

Trapleuning renoveren

Om de renovatie helemaal af te maken kun je ook kiezen uit ons ruime assortiment aan trapleuningen. Wij bieden onder andere houten trapleuningen en stalen trapleuningen aan. Jouw trapexpert adviseert je over de mogelijkheden!