9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Traprenovatie in Groningen

Stair Professional is dé traprenovatie expert van Nederland. De beste
trapspecialisten van Groningen zijn verenigd als Stair Professional.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis inmeetafspraak in
en laat Stair Professional jouw trap renoveren!

Traprenovatie in Groningen binnen 1 dag

Ben jij woonachtig in de omgeving van Groningen en wil je graag jouw trap renoveren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Stair Professional is dé traprenovatie specialist van Groningen. Wij kunnen al binnen 1 dag de trap opknappen. Bij Stair Professional is er veel mogelijk.

Stair Professional verzekert jou van kwaliteit. De beste traprenovatie monteurs van Groningen zijn verenigd als Stair Professional en staan voor jou klaar om jouw trap te renoveren. Onze traprenovatie specialisten worden intern opgeleid en voldoen aan de strengste criteria. Zo ben jij er zeker van dat alleen de beste vakmannen jouw trap renoveren. Alles gaat naar jouw wens.

Bij Stair Professional staat de klant voorop. Daarom werken wij klantgericht en denken graag met jou mee voordat wij jouw trap renoveren. Je kunt vrijblijvend informatie aanvragen en een gratis inmeetafspraak plannen. Onze trapspecialisten in Groningen komen gratis bij jou langs om jouw trap in te meten. Zo kunnen wij goed de conditie van de trap beoordelen en je voorzien van vrijblijvend advies.

Traprenovatie met overzettrede

Wij gebruiken hoogwaardige overzettreden die over jouw huidige trap geplaatst worden. Hierdoor krijgt jouw trap een nieuw uiterlijk en kun je weer jaren genieten van een mooie én veilige trap.

Traprenovatie met stootborden

De stootborden zijn de verticale borden op jouw trap. Deze worden optioneel gemonteerd aan de achterkant van de trede. Je kunt ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te laten renoveren als de overzettrede of ze juist in een contrasterende kleur te laten renoveren.

Traprenovatie met LED-verlichting

Wil je een traprenovatie met LED-verlichting? Dan ben je hier aan het juiste adres. LED-verlichting in jouw trap creëert een uniek uiterlijk en een warme sfeer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Jouw trapspecialist adviseert je graag. Klik hier voor meer informatie over LED verlichting.

Traprenovatie met wangen

Als jij kiest voor een traprenovatie met wangen, dan renoveert jouw Stair Professional ook de zijkant van de trap mee. Jouw trapspecialist adviseert je over de mogelijkheden voor jouw trap.

Traprenovatie onderzijde van de trap

Bij een open trap renoveert jouw Stair Professional ook de onderzijde van de trap. Dit creëert één geheel en een mooi afgewerkte trap.

Trapleuning renoveren

Om de renovatie helemaal af te maken kun je ook kiezen uit ons ruime assortiment aan trapleuningen. Wij bieden onder andere houten trapleuningen en stalen trapleuningen aan. Jouw trapexpert adviseert je over de mogelijkheden!

Traprenovatie Zuid Holland prijzen

Jij wilt je trap renoveren. Dan is het natuurlijk logisch dat je wilt weten wat de investering ongeveer zal zijn. Dus wat kost een traprenovatie? De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van jouw wensen. Bij Stair Professional kun je kiezen uit verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een traprenovatie met laminaat, traprenovatie met PVC, traprenovatie met hout of voor een traprenovatie met leer. Jouw persoonlijke wensen voor bijvoorbeeld LED-verlichting, stootborden en wangen hebben ook invloed op de investering.

Natuurlijk willen wij je wel graag voorzien van goed advies én een richtprijs. Daarom komen onze trapexperts gratis bij jou langs in Groningen om de trap in te meten. Zo kunnen wij goed de staat van jouw huidige trap bepalen en jou voorzien van het beste advies.

Klanten over Stair Professional

Michiel Crama
5/5

Mooie kwaliteit, netjes werk en zeer vriendelijke monteur Ludo. Een echte aanrader als je een mooie traprenovatie wil laten doen. Een dikke voldoende voor werk, netheid en service.

Junee Overkamp
5/5

Ben er zeer tevreden mee. Ik heb de mooiste trap van Spijkenisse gemaakt door traprenovatie Luds. Ludo bedankt voor je topprestaties ik hoop dat je meer trappen gaat renoveren.

Wat kost een traprenovatie?

Wil je weten wat de kosten van jouw traprenovatie zijn? Vraag dan gratis informatie aan. Onze traprenovatie experts nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou te voorzien van informatie.