9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Traprenovatie in Zeeland

Stair Professional is dé traprenovatie expert van Nederland. De beste trapspecialisten van Zeeland zijn verenigd als Stair Professional. Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis inmeetafspraak in en laat Stair Professional jouw trap renoveren!

Traprenovatie in Zeeland binnen 1 dag

Traprenovatie met overzettrede

Wij gebruiken hoogwaardige overzettreden die over jouw huidige trap geplaatst worden. Hierdoor krijgt jouw trap een nieuw uiterlijk en kun je weer jaren genieten van een mooie én veilige trap.

Traprenovatie met stootborden

De stootborden zijn de verticale borden op jouw trap. Deze worden optioneel gemonteerd aan de achterkant van de trede. Je kunt ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te laten renoveren als de overzettrede of ze juist in een contrasterende kleur te laten renoveren.

Traprenovatie met LED-verlichting

Wil je een traprenovatie met LED-verlichting? Dan ben je hier aan het juiste adres. LED-verlichting in jouw trap creëert een uniek uiterlijk en een warme sfeer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Jouw trapspecialist adviseert je graag. Klik hier voor meer informatie over LED verlichting.

Traprenovatie met wangen

Als jij kiest voor een traprenovatie met wangen, dan renoveert jouw Stair Professional ook de zijkant van de trap mee. Jouw trapspecialist adviseert je over de mogelijkheden voor jouw trap.

Traprenovatie onderzijde van de trap

Bij een open trap renoveert jouw Stair Professional ook de onderzijde van de trap. Dit creëert één geheel en een mooi afgewerkte trap.

Trapleuning renoveren

Om de renovatie helemaal af te maken kun je ook kiezen uit ons ruime assortiment aan trapleuningen. Wij bieden onder andere houten trapleuningen en stalen trapleuningen aan. Jouw trapexpert adviseert je over de mogelijkheden!

Traprenovatie Zuid Holland prijzen

Wil jij je trap opknappen? Dan wil je natuurlijk weten wat de kosten ongeveer zullen zijn. Dus wat kost een traprenovatie in Zeeland? De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van jouw wensen. Bij Stair Professional kun je kiezen uit verschillende materialen waarmee jij je trap kunt laten opknappen. Zo kun je kiezen voor een traprenovatie met laminaat, traprenovatie met PVC, traprenovatie met hout of voor een traprenovatie met leer. Jouw persoonlijke wensen voor LED-verlichting, stootborden en wangen hebben ook invloed op de investering. Door deze factoren is het lastig om vooraf te bepalen wat jouw traprenovatie kost.

Natuurlijk willen wij je wel graag voorzien van goed advies én een richtprijs. Daarom komen onze trapexperts gratis bij jou langs in Zeeland om de trap in te meten. Zo kunnen wij goed de staat van jouw huidige trap bepalen en jou voorzien van het beste advies.

Klanten over Stair Professional

Michiel Crama
5/5

Mooie kwaliteit, netjes werk en zeer vriendelijke monteur Ludo. Een echte aanrader als je een mooie traprenovatie wil laten doen. Een dikke voldoende voor werk, netheid en service.

Junee Overkamp
5/5

Ben er zeer tevreden mee. Ik heb de mooiste trap van Spijkenisse gemaakt door traprenovatie Luds. Ludo bedankt voor je topprestaties ik hoop dat je meer trappen gaat renoveren.

Wat kost een traprenovatie?

Wil je weten wat de kosten van jouw traprenovatie zijn? Vraag dan gratis informatie aan. Onze traprenovatie experts nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou te voorzien van informatie.