9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Traprenovatie in Noord Holland

Stair Professional is dé traprenovatie expert van Nederland. De beste trapspecialisten van Noord Holland zijn verenigd als Stair Professional. Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis inmeetafspraak in en laat Stair Professional jouw trap renoveren!

 

Traprenovatie in Noord Holland binnen 1 dag

Ben jij woonachtig in de omgeving van Noord Holland en wil je graag jouw trap renoveren? Stair professional is jouw partner. Wij zijn dé traprenovatie specialist van Noord Holland. Wij kunnen binnen 1 dag jouw trap opknappen en hier ben jij verzekerd van kwaliteit.

Met een traprenovatie in Noord Holland door Stair Professional geniet jij van gegarandeerde kwaliteit. De beste trapspecialisten van Noord Holland zijn verenigd als Stair Professional en staan voor jou klaar. Zo weet jij altijd dat je een vakman de klus laat klaren die netjes te werk gaat en jouw trap naar wens renoveert.

Bij Stair Professional staat de klant voorop. Daarom werken wij klantgericht en denken graag met jou mee voordat wij jouw trap renoveren. Je kunt vrijblijvend informatie aanvragen en een gratis inmeetafspraak plannen. Onze trapspecialisten in Noord Holland komen gratis bij jou langs om jouw trap in te meten. Zo kunnen wij goed de conditie van de trap beoordelen en je voorzien van vrijblijvend advies.

Traprenovatie met overzettrede

Wij gebruiken hoogwaardige overzettreden die over jouw huidige trap geplaatst worden. Hierdoor krijgt jouw trap een nieuw uiterlijk en kun je weer jaren genieten van een mooie én veilige trap.

Traprenovatie met stootborden

De stootborden zijn de verticale borden op jouw trap. Deze worden optioneel gemonteerd aan de achterkant van de trede. Je kunt ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te laten renoveren als de overzettrede of ze juist in een contrasterende kleur te laten renoveren.

Traprenovatie met LED-verlichting

Wil je een traprenovatie met LED-verlichting? Dan ben je hier aan het juiste adres. LED-verlichting in jouw trap creëert een uniek uiterlijk en een warme sfeer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Jouw trapspecialist adviseert je graag. Klik hier voor meer informatie over LED verlichting.

Traprenovatie met wangen

Als jij kiest voor een traprenovatie met wangen, dan renoveert jouw Stair Professional ook de zijkant van de trap mee. Jouw trapspecialist adviseert je over de mogelijkheden voor jouw trap.

Traprenovatie onderzijde van de trap

Bij een open trap renoveert jouw Stair Professional ook de onderzijde van de trap. Dit creëert één geheel en een mooi afgewerkte trap.

Trapleuning renoveren

Om de renovatie helemaal af te maken kun je ook kiezen uit ons ruime assortiment aan trapleuningen. Wij bieden onder andere houten trapleuningen en stalen trapleuningen aan. Jouw trapexpert adviseert je over de mogelijkheden!

Traprenovatie Noord Holland prijzen

Jij wilt je trap opknappen. Dan is het natuurlijk logisch dat je wilt weten wat de investering ongeveer zal zijn. Dus wat kost een traprenovatie? De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van jouw wensen. Bij Stair Professional kun je kiezen uit verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een traprenovatie met laminaat, traprenovatie met PVC, traprenovatie met hout of voor een traprenovatie met leer. Jouw persoonlijke wensen voor bijvoorbeeld LED-verlichting, stootborden en wangen hebben ook invloed op de investering.

Natuurlijk willen wij je wel graag voorzien van goed advies én een richtprijs. Daarom komen onze trapexperts gratis bij jou langs in Noord Holland om de trap in te meten. Zo kunnen wij goed de staat van jouw huidige trap bepalen en jou voorzien van het beste advies.

Gratis informatie aanvragen

Wij voorzien je graag van gratis advies. Welk materiaal past het beste voor jou wensen? Met of toch zonder LED verlichting? Onze trapexperts voorzien je van gratis advies en nemen jouw wensen op in de vrijblijvende offerte. Dan kun jij zelf bepalen of je wilt investeren in een traprenovatie door onze specialisten. Je zit nergens aan vast!

Klanten over Stair Professional

Noordanus
5/5

Viking Stairs heeft inderdaad uitgemunt in hun meest recente project betreffende de trapbekleding. De trap is niet enkel op een buitengewoon bekwame wijze bekleed, maar heeft eveneens de aandacht weten te trekken als een opvallend element binnen mijn woning, waarop ik met oprechte trots neerkijk. Elk afzonderlijk traptrede is met bijzondere nauwgezetheid gesneden en geplaatst, een bewijs van het sublieme vakmanschap dat Viking Stairs hanteert. De afwerking van het kit werk is bijzonder precies, wat de algehele uitstraling van de trap naar een subliem niveau heeft verheven. Samengevat, Viking Stairs heeft in dit project hun uitzonderlijke deskundigheid en toewijding gedemonstreerd, wat heeft geresulteerd in een absoluut verbluffend eindresultaat. Deze trap heeft niet enkel mijn woonruimte verfraaid, maar heeft eveneens mijn tevredenheid als klant in hoge mate bevredigd.

Michiel Crama
5/5

Mooie kwaliteit, netjes werk en zeer vriendelijke monteur Ludo. Een echte aanrader als je een mooie traprenovatie wil laten doen. Een dikke voldoende voor werk, netheid en service.

Junee Overkamp
5/5

Ben er zeer tevreden mee. Ik heb de mooiste trap van Spijkenisse gemaakt door traprenovatie Luds. Ludo bedankt voor je topprestaties ik hoop dat je meer trappen gaat renoveren.

Wat kost een traprenovatie?

Wil je weten wat de kosten van jouw traprenovatie zijn? Vraag dan gratis informatie aan. Onze traprenovatie experts nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou te voorzien van informatie.