9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Traprenovatie prijzen

Wat kost een traprenovatie? Dat is een vraag die wij vaak horen. De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van jouw wensen. Stair Professional biedt veel verschillende mogelijkheden aan waar jij uit kunt kiezen. Zo bieden wij overzettreden aan in diverse materialen. Ook kan je kiezen om de renovatie uit te breiden met het bekleden van de wangen, het rondom bekleden voor de treden van een open trap en als extra toevoeging misschien nog een chique uitstraling door middel van het plaatsen van LED.

Omdat we veel verschillende opties voor je hebben is het lastig om een prijsindicatie te geven. Daarom kun je een vrijblijvende informatie aanvragen bij Stair Professional om gratis advies te krijgen. 

Hoelang duur een traprenovatie?

Bij ons draait traprenovatie om kwaliteit, niet om snelheid. We nemen de tijd die nodig is om vakmanschap te leveren. De duur van de renovatie hangt af van de werkzaamheden en de specifieke vereisten. Renoveer je alleen treden en stootborden, dan gaat het sneller dan wanneer ook de trapwangen worden bekleed. Bovendien speelt het aantal trappen dat gerenoveerd moet worden een rol. Onze vakmensen zullen tijdens het oriëntatiegesprek meer duidelijkheid geven over het tijdsbestek van de werkzaamheden. Kwaliteit gaat bij ons boven alles.

Wat kost een traprenovatie?

Wil je weten wat de kosten van jouw traprenovatie zijn? Vraag dan gratis informatie aan. Onze traprenovatie experts nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou te voorzien van informatie.

Wat heeft invloed op de investering?

  • Hoeveel trap treden heeft jouw trap?
  • Wat is jouw materiaal naar keuze?
  • Wil je een traprenovatie met of zonder LED verlichting?
  • Wil je de trapwangen bekleden?
 

Wij voorzien jou natuurlijk graag van gratis advies. Vraag vrijblijvend informatie aan en ontdek wat jouw investering is voor een traprenovatie.