9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Vraag vrijblijvend een offerte aan
bij StairProfessional

Vraag een gratis inmeting aan!

Onze traprenovatie specialisten komen graag bij u langs om uw trap in te meten. Zo kunnen wij de staat van uw trap goed beoordelen en u voorzien van vrijblijvend advies. Vraag gratis een inmeting aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Stair Professional
Rademacherstraat 2
3201 BJ Spijkenisse

0181-611150
info@stairprofessional.com

 

Klanten over Stair Professional

Noordanus
5/5

Viking Stairs heeft inderdaad uitgemunt in hun meest recente project betreffende de trapbekleding. De trap is niet enkel op een buitengewoon bekwame wijze bekleed, maar heeft eveneens de aandacht weten te trekken als een opvallend element binnen mijn woning, waarop ik met oprechte trots neerkijk. Elk afzonderlijk traptrede is met bijzondere nauwgezetheid gesneden en geplaatst, een bewijs van het sublieme vakmanschap dat Viking Stairs hanteert. De afwerking van het kit werk is bijzonder precies, wat de algehele uitstraling van de trap naar een subliem niveau heeft verheven. Samengevat, Viking Stairs heeft in dit project hun uitzonderlijke deskundigheid en toewijding gedemonstreerd, wat heeft geresulteerd in een absoluut verbluffend eindresultaat. Deze trap heeft niet enkel mijn woonruimte verfraaid, maar heeft eveneens mijn tevredenheid als klant in hoge mate bevredigd.

Michiel Crama
5/5

Mooie kwaliteit, netjes werk en zeer vriendelijke monteur Ludo. Een echte aanrader als je een mooie traprenovatie wil laten doen. Een dikke voldoende voor werk, netheid en service.

Junee Overkamp
5/5

Ben er zeer tevreden mee. Ik heb de mooiste trap van Spijkenisse gemaakt door traprenovatie Luds. Ludo bedankt voor je topprestaties ik hoop dat je meer trappen gaat renoveren.