9.4 klantbeoordeling

review-icon-header

Lees meer over de trap renovatie
mogelijkheden bij Stair Professional

Ontdek de mogelijkheden van een traprenovatie

Met een trap is vaak meer mogelijk dan bedenken, zo kunnen we de zijkanten van de trap bekleden. In ons vak spreken we over wangen. Een Stair Professional is zelfs in staat om bij een open trap de wangen netjes mee te nemen in het renovatie verhaal. Een Stair Professional komt vooraf de trap inmeten, en kan direct met u de mogelijkheden bespreken voor uw traprenovatie. Indien u LED verlichting wilt in de trap, zal de Stair Professional kijken naar de mogelijkheden waar hij de stroom voor de LED Verlichting vandaan kan halen (om maar iets te noemen).

Overzet treden

Een overzet treden plaatsen we op de bestaande traptrede. Hierdoor onstaat er weer een veilige trap, met een uitstraling van uw dromen. Deze overzet treden is opgebouwd uit meerdere lagen, zo is er altijd een kern van de overzet treden welke bestaat uit MDF of Multiplex. Op deze kern zit een toplaag, dit kan zijn van Laminaat, PVC, Hout, of zelfs Leer.

De levensduur van de overzet treden, is afhankelijk van de omstandigheden en het product dat u kiest om uw trap te renoveren. Uw plaatselijke Stair Professional kan u adviseren welke overzet treden in uw situatie het beste is.

Stootborden

De stootborden oftewel de schopborden, zijn de verticale delen op de trap, deze zitten aan de achterkant van de traptreden. U kan ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te nemen als de trede, om zo een rustig geheel te creëren, maar u kunt ook kiezen voor een contrast kleur, of u kunt zelfs kiezen om de stootborden te renoveren met ander materiaal als de overzet trede, om zo een dynamische en spannend geheel te creëren op  uw droom trap.

Wangen

Met wangen bedoelen wij de trapboom, de zijkant van de trap. Er zijn verschillende mogelijkheden om de wangen aan te pakken, natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de trapboom te laten voor wat het is, u kunt kiezen de trapboom schilderen, maar u kunt hem ook laten renoveren. Uw Stair Professional heeft hiervoor een perfecte oplossing. Wangen zijn te renoveren met Laminaat, PVC of Hout panelen.

De Wangen bestaan uit twee delen, een zijkant, en een bovenkant, de wangen worden gemonteerd zonder al te veel naden en kieren, zodat na de renovatie de wangen uit 1 geheel is gemonteerd. De keuze in kleuren zijn ongekend, zo kunt u net als bij de stootbroden kiezen om de wangen in de kleur van de treden mee te nemen, maar u kunt ook voor een afwijkende kleur of zelfs wit of zwart kiezen. Ook de afwerking aan de bovenzijde van de wangen kunt u in een afwijkende kleur laten renoveren.

Onderzijde trap

Vloer

In elke kleur heeft uw Stair Professional ook een vloer om bijvoorbeeld de overloop te bekleden of de hal waar de trap staat. Zo creëert u een rustig geheel, en sluit de overloop naadloos aan op de trap. Deze vloer kunnen we ook gebruiken indien u een bordes in de trap heeft.

LED verlichting

Trapleuning

Om de renovatie compleet af te maken, heeft uw Stair Professional ook een grote keuze uit trapleuningen. Zo kunt u kiezen voor een houten leuning, welke u eventueel kan kleuren in de kleur van de overzet treden, maar u kunt ook kiezen uit RVS of stalen leuningen.